Casa Blanca Boutique Hotel

Ett modernt hotell med välbevarad historia

boka hotell på PhuketI ett vackert gammalt portugisiskt hus i Phukets gamla stad ligger Casablanca Boutique Hotel. Detta pittoreska och välbevarade hotell andas historia, samtidigt som det erbjuder modern lyx och komfort.

Rummen på Casablanca Boutique Hotel är sofistikerat inredda med sköna möbler i autentisk stil. Alla rummen hålls med luftkonditionering, minibar, platt-TV, gratis internetuppkoppling och sköna king-sizesängar, alternativt tvillingsängar. Att ta in här får en att känna sig riktigt bortskämd.

Trädgård, pool och förstklassig vegetarisk mat

boka hotell på PhuketMan får vid incheckning välja mellan antingen trädgårdsutsikt eller poolutsikt; på en av innergårdarna finns nämligen en sval och skön pool att svalka sig i när den thailändska hettan blir för mycket.

Restaurangen på hotellet serverar högkvalitativ vegetarisk mat i fantastisk miljö. Skulle man vara mer sugen på en enkel kopp kaffe eller te tillsammans med rykande färska sötsaker och bakelser så är Café y Té ett lämpligare alternativ. Den koloniala stilen är ljuv och romantisk, nästan som ur en dröm.

För en riktigt unik upplevelse i Phuket är några nätter på Casablanca Boutique Hotel ett måste.

Klicka här för att se mer hotell på Phuket.