Quip Bed & Breakfast

Designhotell med genuin karaktär

boka hotell på PhuketHotell Quip i Phuket stad är ett så kallat Design Bed & Breakfast. Rummen är originella, bekväma och utrustade med luftkonditionering, gratis Wi-Fi, värdeskåp, minibar, satellit-TV och stora, fräscha badrum med mysiga badtofflor till alla gäster.

Byggnaden är en gammal portugisisk kvarleva full av atmosfär och pittoresk karaktär. Mötet mellan den gamla byggnaden och den moderna designen ger en ljuvlig mix för kräsna semesterfirare som är ute efter något annat än de vanlig, plastiga resorterna.hotell phuket

Restaurangen som ligger i hotell Quip är ett unikum. Inredningen går knappt att beskriva, men nämnas bör att det bland annat står en guldfärgad bil parkerad där inne. I taken hänger pampiga lampkronor och väggarna är sofistikerat belamrade med tavlor i olika, bjärta färger.

Frukosten som serveras på Quip är väl tilltagen och lika charmigt upplagd som allt annat på detta ställe. Oavsett vilken tid på dagen det är så finns det något att äta på hotell Quip, antingen vid frukosten, i snackbaren eller i restaurangen.

Övriga tjänster som personalen på Quip gärna hjälper till att anordna är massage, tvättservice, kemtvättservice, uthyrning av cyklar och bilar, samt bokning av flygplatstransfer.

Klicka här för att se mer hotell på Phuket.