The Nchantra Pool Suite Residences

En egen strand i Thailand

boka hotell på PhuketVill man känna på hur det är att bo med ett ljummet hav precis utanför dörren så är hotell Nchantra Pool Suite i Phang Nga Bay, Phuket, ett passande val av boende under Thailandssemestern. Hotellet erbjuder lyx och flärd i kombination med den thailändska miljö vi går omkring och suktar efter under större delen av året hemma i Sverige. Som inneboende på Nchantra Pool Suite får varje gäst en egen liten bit vit sandstrand att njuta av, plus tillgång till hotellets privata utomhusjacuzzi.

Kök, pool och gratis internet

hotell phuketVarje liten svit på detta fantastiska hotell har eget köksutrymme där man kan laga egen mat, samt en rymlig matplats att inta den på. Utöver detta finns en minibar, gratis Wi-Fi och egna solstolar och parasoller till den lilla strandremsan.

Phang Nga Bay ligger cirka 15 minuter från Phuket stad och transport härifrån till staden, eller andra närliggande platser, är enkel att ordna med hjälp av hotellets personal.

I Bay Restaurant kan man äta frukost, lunch och middag, men det går också att beställa in färdiga rätter till sitt rum, eller till sin takträdgård. Mer harmoniskt än så här blir det inte.

Klicka här för att se mer hotell på Phuket.